opini · Pelajaran Hidup

My Dream

1. Duwe komputer sing ana CD room e –> done

komputerku tewas

awit esde kelas 2 pengin nemen duwe komputer. terutama sing ana sidirome. eben ora andon ning bocha terus. kwkwkwk. aneh nemen masa pengin e sing ana sidirome tok? ya kaya kue lah pikirane bocah esde kelas loro.

2. pengin duwe kendaraan dewek. done.

ya kaya kielah , eben bisa dolan ning kanca ora mlaku terus kwkwk kesel. adoh adoh pisan goane.

kie motor

3. duwe kanca-kanca baik hati. done.

alhamdulillah yah, kancaku baik baik , , kwkw tq ya sing sabar gelem ngutangi kwkwk.

componx grup

4. pengen nukokna richa boneka sing gede nemen. wkkwkw urung bisa kelakon.

apa kue

eben jadi kenyataan angel nemen sing kie tah. perlu jungkir balik ciaaaaaaaaaaat kwkw…sabar ya.

2 thoughts on “My Dream

Mari ngobrol ^_^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s